Om Lauget

Spillemandslauget Djursland-Mols

Spillemandslauget Djursland-Mols blev stiftet 1985 med det formål at styrke spillemandsmusikken i området og give de enkelte medlemmer mulighed for at udvikle sig musikalsk gennem sammenspil og kurser.
Vi holder faste øveaftener og sammenspilsaftener hele året rundt undtagen i juli.
En eller flere forspillere laver program og står for at afvikle aftenerne. Sommetider inviterer vi instruktører udefra for at få tilført nye impulser.
Vi har samlet de 200 bedste af vores løse noder i en Laugsmappe, og derudover spiller vi meget fra “358 danske folkedansemelodier bind 1 og 2”. Og der kommer hele tiden nye noder til.
To gange årligt udsender vi vores medlemsblad “Laugsbladet” med oplysninger om alle laugets aktiviteter.
Derudover sendes et nyhedsbrev ”Laugsnyt” med aktuelle nyheder, ud til alle medlemmer pr. e-mail én gang om måneden – bortset fra juli.
Det årlige medlemskontingent til lauget er 300 kr., plus en kommunal afgift for lokaleleje på 112 kr. for dem, som deltager i laugs- og sammenspilsaftnerne. Der er selvfølgelig en gratis prøveaften for nye medlemmer.
Laugsaftener og sammenspilsaftener holdes på Kattegatskolen (Østre skole), Skolebakken 20, Grenaa fra kl. 19.00 til 21.45 på skiftende torsdage.    Se vores kalender her.
Mød op på én af vores laugsaftener og se og hør, om det er noget for dig.
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen og høre mere om lauget.

Læs mere om spillemandslauget

Du finder en oversigt over bestyrelsens medlemmer her: Kontakt.

Musik fra fortiden – spil det i nutiden – spil det for fremtiden.

Læs her, hvordan Lauget håndterer Persondataforordningen: